tom tom tom
 
Pingst Borgholm
tom


[Torsdag 3 juli 2014]
Guds natur i bild och sång
tom


Kristina Ekholm - Årets Ölandsfotograf 2013 - visade på torsdagen bilder i Pingstkyrkan som den första i församlingens serie av tre något annorlunda kvällar i juli - mäktiga bilder som till väl vald musik variationsrikt presenterade det mångfacetterade Öland och som bild efter bild befäste Kristina som välmeriterad Ölandsfotograf och värdig fjolårets utmärkelse.
tomBildernas övertygande berättelser om Guds under i den öländska naturen förstärktes av biblecitat och i de sånger Lars Bergman framförde - ibland som solist, ibland tillsammans med den vältaliga publiken. Jan Bergman (piano) och Göran Oscarsson (dragspel) stod för musiken.
tomJan Bergman, som tillsammans med Annika Gren höll ordning på evenemanget, passade på att presentera några kameror av äldre modell som möjliga konkurrenter till dagens digitala fotograferingsexplosion innan aktiviteterna i kyrksalen i glada och ymniga samtal långsamt övergick till kvällsfika.
tomKökspersonalen bestod liksom merparten av övriga aktörer den här kvällen av sommarölänningar - en Kårehamnskvartett: Maggan, Eva, Magnus och Roland, som med utmärkt bravur genomförde de uppgifter som hör detta uppdrag till.

 
  tom
linje
Webbansvarig: Kurt Winzell kurt@winzell.se
 
UN Day 2010 Sommarregister VIP-annons Karta Pingst Borgholm pingstborgholm@gmail.com paul.gren@pingst.se Info Info Kontakt Ambon på Facebook Annika Gren Facebook Facebook YouTube Församlingen Brofästet Nyhemsveckan