tom tom tom
 
Pingst Borgholm
tom


[Söndag 9 november 2014] -->
LP-Verksamheten i Karlskrona på besök
tom

tom
Det blir mycket sång och musik när LP-Verksamheten samlas - och berättelser om hur Jesus kan förvandla våra liv. David Blindrå var en av dem som intervjuades av Tomas Jönsson.
[Foto: Miriam Eriksson]

I början av december förra året besökte pingstförsamlingen i Borgholm Pingstkyrkan i Karlskrona. Nu - knappt ett år senare - fick det besöket en replik genom en grupp från deras LP-verksamhet.
tomAnnika Gren (och Tomas Jönsson) berättar: Göran Rudolfsson och jag hälsade tillsammans alla välkomna och välkomnandet gick över i att vi gratulerade alla pappor på farsdag genom att sjunga och skicka runt chokladkartonger. Vi välsignade alla fäder och lämnade över till LP-gänget ifrån Karlskrona under ledning av Tomas Jönsson, föreståndare för LP-Verksamheten. De medverkade med sång och gitarrspel och berättade om vad Jesus gjort i deras liv.
tomTomas intervjuade David Blindrå som berättade om att han varit på LP där han trivdes och fick hjälp och att han nu fått ett arbete som lokalvårdare. David berättade också om tron på Gud, hur viktig den är för honom och att det inte går att leva utan Jesus.

Vi tog vi upp en kollekt till deras viktiga arbete bland människor som lider under missbruk och psykisk ohälsa innan Tomas lämnade över stafettpinnen till Rupert Lindén. Rupert sjöng flera solosånger och predikade sedan utifrån Luk 18:35 om att man kan vara blind på olika sätt. "Jag behöver Guds ljus för mina andliga ögon och den helige Andes kraft över mitt liv och för de val och beslut jag tar varje dag."
tomMötet avslutades med att gruppen sjöng. Vi tackade för kvällen och bad om Guds välsignelse över oss alla innan vi samlades runt fikaborden till en härlig gemenskap!

 
  tom
linje
Webbansvarig: Kurt Winzell kurt@winzell.se
 
UN Day 2010 Sommarregister VIP-annons Karta Pingst Borgholm pingstborgholm@gmail.com paul.gren@pingst.se Info Info Kontakt Ambon på Facebook Annika Gren Facebook Facebook YouTube Församlingen Brofästet Nyhemsveckan