tom tom tom
 
Pingst Borgholm
tom

[Söndag 29 mars 2015] -->
Lidandets problem. Glädjen över Ambra.
tom

tom
tom
tom
Vad betyder tron på Jesus när katastrofen rammar med full kraft? I projektet "100 dagar med Jesus" ventilerade Annika Gren denna sista söndagen i mars frågor om lidandets problem - ett begrepp som också utgjorde temat för gudstjänsten. Annika försökte sig inte på att räta ut de stora frågetecken som förknippas härmed. Hon konstaterade att ha en kristen tro i sig inte skyddar från svårigheter och lidande men att i tron finns ett hopp där Jesus mitt i det mörka påtagligt finns med sin närvaro.
tomAnnika kallade fram sin svärmor Ingalill Gren som till Annikas ackompanjemang med klockren stämma sjöng om den trofasthet Gud visar under de omständigheter som möter oss. Därefter stuvades det om på estraden. Med Niclas Carlssons hjälp placerades foajéns fåtöljer där för att Annika i behaglig miljö skulle kunna intervjua svärfar Birger Gren. Birger berättade om hur ett av hans ögon måste opereras bort och hur lidandet i den processen genom operationen omvandlades till befrielse och välsignelse.
tomGudstjänsten fick ett annat fokus när kyrkkaffet tog vid. Församlingens albanska medlemmar Idriz och Altjona Spahiu som några veckor tidigare begåvats med dottern Ambra hade anordnat en välkomstfest för henne - och ett vackrare barn har väl ingen sett...? 
  tom
linje
Webbansvarig: Kurt Winzell kurt@winzell.se
 
UN Day 2010 Sommarregister VIP-annons Karta Pingst Borgholm pingstborgholm@gmail.com paul.gren@pingst.se Info Info Kontakt Ambon på Facebook Annika Gren Facebook Facebook YouTube Församlingen Brofästet Nyhemsveckan