tom tom tom
 
Pingst Borgholm
tom

[Lördag 6 juni 2015] -->
Bön för Borgholms kommun
tom

tom
Bönesamlingen vid Karl XV:s jaktsten avslutades med den svenska nationalsången ledd av Ulf Bernström på trumpet. Ulfs fru Ingwor passade på att fotografera händelsen. Kyrkkaffet i hamnen fångades av webbproducentens iPhone.

Sveriges nationaldag 6 juni 2015 kl 09.30 kom en grupp (fler än en handfull, färre än ett tjog) bedjare till Karl XV:s minnessten intill Borgholms Slott för att lyfta Sverige - i det här fallet främst Borgholms kommun - inför Herren. Kurt Winzell ledde sammankomsten med ett material baserat på Sverigebönens fokusering på sju samhällspelare: Politiker och myndigheter, Guds församling, Skolan, Media - för att nämna några.
tomSamlingen inleddes med Ulf Bernströms trumpet i psalmmelodin "I denna ljuva sommartid" och avslutades med den svenska nationalsången innan hälften av de församlade skyndade sig till Kalmar och "Jesusmanifestationen" som pågick där under nationaldagen.
tomAndra halvan av gruppen begav sig ner till hamnen i Borgholm för att kombinera fortsatt bön för Borgholm - nu med särskild inriktning på de människor som på olika sätt kommer att röra sig i Borgholms hamn denna sommar - med kyrkkaffe där Ingwor Bernström också passade på att dela med sig av ett avsnitt ur en av hennes favoritandaktsböcker.

 
  tom
linje
Webbansvarig: Kurt Winzell kurt@winzell.se
 
UN Day 2010 Sommarregister VIP-annons Karta Pingst Borgholm pingstborgholm@gmail.com paul.gren@pingst.se Info Info Kontakt Ambon på Facebook Annika Gren Facebook Facebook YouTube Församlingen Brofästet Nyhemsveckan