tom tom tom
 
Pingst Borgholm
tom

[Söndag 7 juni 2015] -->
Bön. Lovsång. Barnvälsignelse. Nattvard.
tom

tom
Den flitigare kören under Annika Grens (vid pianot) ledning deltog med ett flertal sånger under denna bön - och lovsångsgudstjänst. Göran Rudolfsson, Paul Gren och Simon Gren ansvarade för nattvardsfirandet och Ulf Bernström servade som alltid med sin trumpet.

Annika Gren ansvarade för gudstjänsten i Pingstkyrkan Borgholm söndagen efter Sveriges nationaldag. Utöver att ha trimmat kören innan gudstjänsten och sedan anföra den från pianot sjöng Annika några solosånger och förde de församlade i kontakt med nationaldagens bön för Sverige innan hon med en solosång kallade Altjona, Idriz och Ambra fram till estraden för barnvälsignelse.
tomIdriz och Altjona Spahiu (från Albanien) är sedan ett och ett halvt år i Sverige som asylsökande. De har låtit döpa sig och är medlemmar i församlingen. Förra sommaren gifte de sig här i Pingstkyrkan och fick i mitten av mars i år en dotter, Ambra. Denna söndag var tiden inne för barnvälsignelse där Annika och Paul Gren tillsammans med Ruth och Kurt Winzell medverkade med dikt, bibelläsning och förbön.
tomI gudstjänsten påminde vi varandra om Jesu död och uppståndelse i nattvardsfirande lett av Paul och assisterad av Göran Rudolfsson och Simon Gren.
tomBland de många sommarölänningar som deltog i gudstjänsten denna dag hade Agnetha Larsson och Monica Bergman iklätt sig ansvaret för kyrkkaffet tillsammans med sina makar Peo och Jan (som dessutom servade gudstjänsten med sitt pianospel). Välsmakande och snyggt hanterat!


tom
Miriam Erikssons bilder från barnvälsignelsen.

 
  tom
linje
Webbansvarig: Kurt Winzell kurt@winzell.se
 
UN Day 2010 Sommarregister VIP-annons Karta Pingst Borgholm pingstborgholm@gmail.com paul.gren@pingst.se Info Info Kontakt Ambon på Facebook Annika Gren Facebook Facebook YouTube Församlingen Brofästet Nyhemsveckan