Besök under våren

 

9 mars 16.00 gästas vi av Per Ewert från Huskvarna. Han är ledare för den kristna tankesmedjan Clapham-institutet och han har gjort en avhandling om varför Sverige blev ett av världens mest sekulariserade länder och hur, på vilket sätt. Han predikar även på Gudstjänsten dagen efter, den 10 mars.

13 april 16.00  får vi besök av Rickard Lundgren. Han är en erfaren resepredikant som har rest i många länder och predikat Guds Ord och fått se många under och tecken. Han jobbar mycket med mission genom sin missions-organisation Gå ut Mission. Han jobbar också mycket för handikappade barns möjligheter i kyrkan. Rickard har varit och jobbat i Albanien vilket vi tror också blir roligt och intressant för våra albanska vänner i församlingen. Också han predikar på söndagens Gudstjänst den 14 april.

 

Påsk kommer tidigt i år ( 28 – 31 mars). Vår gästmusiker och sångare i år blir Peter Enoxon, som varit hos oss förut. Mer information kommer längre fram men planera gärna in påsken hos oss.

 

Gemenskapskvällarna fortsätter

Torsdag den 1 februari började Gemenskapskvällarna igen regelbundet. Första träffen var hos Jardinel-Karlsson på Nydalagatan 2 och sedan blir det varannan gång hos Holmgrens på Sandgatan 56. Tiden är mellan kl 18:00 – 20:00. Vi startar också upp Bön och Bibelläsning från och med onsdag den 7 februari kl 18:00.

Välkomna till våra samlingar!

 

 

Aktuellt program 

Söndag 25 februari 10:30 Gudstjänst. LP-möte. Michael Nyborg; LP Västervik. Sång Ulf och Margareta Rånge

Söndag 3 mars 10:30 Gudstjänst med nattvard. Daniel Holmgren. Sång Karin Holmgren och Laarni Jardinel-Karlsson

 

Turistkyrkan 2024

Arbetet med att boka medverkande till Turistkyrkan 2024 pågår för fullt. Vi kommer att presentera programmet så snart vi kan

 

Många besökare när församlingen fyllde 90 år

Ett stort antal gäster kom till Borgholm den 26 november för att delta i pingstförsamlingens 90-årsjubileum. Det blev en uppskattad dag med program och tillbakablickar i de vackert dekorerade lokalerna

Firandet började med gudstjänst och fortsatte sedan med middag, samvaro och tal. Flera tidigare pastorer och medlemmar berättade positiva minnen från sin tid i församlingen och kommunstyrelsens ordförande höll tal. 

 

 

En gemenskap för alla på Öland

Pingstförsamlingen i Borgholm har ett  50-tal medlemmar. Förutom medlemmarna deltar ett stort antal delårsboende i verksamheten, främst sommartid. Här möts människor från olika håll och med olika bakgrund. Alla är välkomna.

Kyrkan ligger på Tullgatan 21, centralt i Borgholm. Våra gudstjänster på söndagarna startar 10.30 och avslutas med kyrkkaffe.